top of page
PHOTO-2020-12-12-14-36-39.jpg

Relaxatietraining

Tine Denis

Opleidingen

 • Professionele bachelor secundair onderwijs

 • Erkende opleiding kindercoach

 • Erkende opleiding kinderyoga

 • Diverse bijscholingen: HSP, relaxatietechnieken,  slaaptechnieken, mindfulnes, zwangerschapsrelaxatie,  aromatherapie 

 • Enkele jaren ervaring in lesgeven /coachen op diverse werkgebieden

Onze hedendaagse wereld zorgt er vaak voor dat sommige kinderen zich ‘anders’ voelen en dat dit stress oplevert.  Wanneer er bovendien gemerkt wordt dat er allerlei prikkels (geluiden, geuren, gesprekken,…) als storend of  en/of vermoeiend worden ervaren kan het nuttig zijn om hiermee aan de slag te gaan.

Als kindercoach merkte ik al heel snel dat kinderen naast therapie of coaching ook enorm nood hadden aan rust, balans en structuur.  Vanuit die visie ben ik mij gaan verdiepen in allerlei soorten mediatie- en relaxatietechnieken die zowel voor kinderen als voor de ouders heel toegankelijk zijn.   Zo kunnen ze samen, op een fijne manier een dagelijks ontspanningsmomentje inlassen.

 

Kan jij je vinden in één van onderstaande voorbeelden of ben jij op zoek naar een momentje van rust, ontspanning en onthaasting?

Dan is relaxatietraining of kinderyoga misschien wel iets voor jou.

PHOTO-2020-12-12-14-36-37_edited.jpg
 • Heeft je kind moeite om te ontspannen, Tine helpt je graag.

  55 euro
 • Kidsyoga voor kinderen tot 11 jaar

  Dagen aan het laden...

  15 euro

Kinderyoga

Kinderyoga schoten

De yogalessen zijn gebaseerd op Relaxkidslessen.

Deze bestaan uit beweging, mindfulness spelletjes, stretching, onderlinge kindermassage, ademhalingsoefeningen, positieve affirmaties, mindfulness en visualisaties.

RelaxKids heeft een positief effect op kinderen met autisme, hyperactiviteit, stress, slaapproblemen, hooggevoeligheid, neerslagtigheid, laag zelfbeeld, boosheid en angstproblemen.

 

Ontspanning met Relax Kids heeft kinderen geholpen leren om te gaan met een scala aan stressvolle situaties zoals pesten, examens, echtscheiding, rouw, langdurige ziekte en ziekenhuis- en doktersafspraken. Relax Kids werkt goed met zowel begaafde en getalenteerde kinderen als met kwetsbare en laag presterende kinderen.

 

 • Losse groepsles - 15€

 • 5-beurtenkaart - 70€

 • 10-beurtenkaart - 130€

Bij deze formule gaan we d.m.v. een persoonlijk samengesteld traject een dieperliggend probleem op een speelse manier aanpakken.

 

Gedurende dit korte traject leert het kindje stress-situaties en valkuilen herkennen en leert het zichzelf tot rust brengen.  Als ouder wordt u mee betrokken in dit traject.  U krijgt relaxatie-oefeningen die u thuis kan samen kan uitvoeren. Zo kan u samen met uw kindje werken aan meer zelfvertrouwen en innerlijke rust. 

 

De één op één trainingsmomenten worden om de 14 dagen herhaald zodat u binnen enkele weken een opmerkelijk verschil kan ervaren bij uw kind.

 

Deze formule kan in samenwerking met een traject bij een kindercoach, psycholoog of psychiater een heel gunstig resultaat opleveren.

 

 

 • 45 min - 40€

Relaxatietraining bij kinderen

Mama-kind

yoga

Mama kind yoga

Dit is een momentje pure q-time tussen mama en haar kleine spruit.

Net zoals bij de kinderyoga gaan we beweging en inspanning afwisselen  met pure ontspanning.  Een hele fijne ervaring waar zowel mama als kind enorm van gaan genieten.

 • 45min - 30€

 

 ​

bottom of page