top of page
Voedingsadvies schoten
Voedingdeskundige schoten

Voedingsconsulent

Chrissy Caris

Opleidingen

  • Licentiaat Vertaal- en Tolkenkunde Engels-Italiaans-Deens

  • Voedingskunde voor volwassenen, kinderen en sporters

  • Accreditatie Human Being Management

  • Accreditatie NLP en Enneagram

  • Burn-out en stress relief coaching

  • 15 jaar werkervaring in multinational corporate management, people management en leidinggeven teams

Ben je zoekende in wat jou drijft, is de fut er een beetje uit? Herken je jezelf niet meer? Ben je dat leuke hupje of sprongetje kwijt als je stapt? Wil je meer uit je leven halen en weet je niet hoe eraan te beginnen? Wil je nu toch eindelijk wel een keertje komaf maken met dat negatieve zelfbeeld en kijken hoeveel power er in jou schuilt? Zie je door de bomen der diëten het bos niet meer? Wil je blijvend en gepersonaliseerd advies over wat er bij jou past voedingsgewijs? 

 

Als je ja zegt of denkt, op één van deze vragen kan ik je begeleiden en dit alles in een veilige en vertrouwelijke omgeving en vooral op jouw tempo. We beginnen met een intakegesprek waarbij we gaan polsen wat de obstakels zijn op vlak van vitaliteit en voeding. Is er een klik? Dan gaan we samen kijken naar wat best bij jou past en werken aan een toekomst waarbij jij je vleugels helemaal kan uitslaan en gelukkig door het leven wandelt (of vliegt).

Dieet Schoten

Voedingsadvies – afslankingsconsultatie

Dietist schoten

Leer je lichaam goed voeden met blijvende resultaten.

Hierbij leer ik je hoe je je lichaam goed voedt, hoe je omgaat met die vervelende drang om zoetigheid of zoute snacks en hoe je je fantastisch voelt in je lichaam zonder je te moeten uithongeren. 

We beginnen met je helemaal op te meten en nemen je voedingsgewoontes onder de loep. Je krijgt maaltijdplannen, tips en tricks en wordt klaargestoomd om zelf in vol vertrouwen verder te gaan. Elke twee weken volgt er een weegmoment en een opvolging waarin we nagaan of je de doelen hebt bereikt, wat er moeilijk en goed ging en waar kleine bijsturing nodig is. 

€45 per sessie van 40 minuten

€75 intake

Vitaliteitsconsultatie

Afvallen schoten

Hier ligt de nadruk op het definiëren van wie jij bent, hoe jij kan ontpoppen en je vleugels wijd kan spreiden om de wereld te aanschouwen. We beginnen met een test waarbij je je voorkeuren, schaduwkanten, krachten en competenties meten.

Vandaar vertrekken we naar een traject dat je leven zal veranderen. Je struikelblokken op vlak van relaties, zelfbeeld, bewustzijnswording en voeding worden gedefinieerd en besproken. We stellen samen doelen op en ik leer je handvatten om de toekomst zeker en vol vertrouwen tegemoet te gaan.

€65 per sessie van 60 minuten 
€90 intake

€139 voor de test