top of page
Burn-out schoten
Voedingdeskundige schoten

Vitaliteitsconsulent

Chrissy Caris

Opleidingen

  • Licentiaat Vertaal- en Tolkenkunde Engels-Italiaans-Deens

  • Voedingskunde voor volwassenen, kinderen en sporters

  • Accreditatie Human Being Management

  • Accreditatie NLP en Enneagram

  • Burn-out en stress relief coaching

  • 15 jaar werkervaring in multinational corporate management, people management en leidinggeven teams

Ben je zoekende in wat jou drijft, is de fut er een beetje uit? Herken je jezelf niet meer? Ben je dat leuke hupje of sprongetje kwijt als je stapt? Wil je meer uit je leven halen en weet je niet hoe eraan te beginnen? Wil je nu toch eindelijk wel een keertje komaf maken met dat negatieve zelfbeeld en kijken hoeveel power er in jou schuilt? Zie je door de bomen der diëten het bos niet meer? Wil je blijvend en gepersonaliseerd advies over wat er bij jou past voedingsgewijs? 

 

Als je ja zegt of denkt, op één van deze vragen kan ik je begeleiden en dit alles in een veilige en vertrouwelijke omgeving en vooral op jouw tempo. We beginnen met een intakegesprek waarbij we gaan polsen wat de obstakels zijn op vlak van vitaliteit en voeding. Is er een klik? Dan gaan we samen kijken naar wat best bij jou past en werken aan een toekomst waarbij jij je vleugels helemaal kan uitslaan en gelukkig door het leven wandelt (of vliegt).

Groen blad

Burn-outconsultatie

Heb je de diagnose van burn-out gekregen en weet je niet hoe het verder moet? Of kan het moeilijk vatten?  Ik help je hierbij door gericht te werken aan de hindernissen, de oorzaken en hoe jezelf sterker te maken en vooral terug een aangenaam energiepeil kan bereiken en behouden. We gaan op onderzoek naar wat jou energie geeft en vreet en hoe dit kan+ worden geïncorporeerd in jouw professioneel en privéleven. 

€65 per sessie van 60 minuten

Burn-out Schoten

Vitaliteitsconsultatie

Afvallen schoten

Hier ligt de nadruk op het definiëren van wie jij bent, hoe jij kan ontpoppen en je vleugels wijd kan spreiden om de wereld te aanschouwen. We beginnen met een test waarbij je je voorkeuren, schaduwkanten, krachten en competenties meten.

Vandaar vertrekken we naar een traject dat je leven zal veranderen. Je struikelblokken op vlak van relaties, zelfbeeld, bewustzijnswording en voeding worden gedefinieerd en besproken. We stellen samen doelen op en ik leer je handvatten om de toekomst zeker en vol vertrouwen tegemoet te gaan.

€65 per sessie van 60 minuten 
€90 intake

€139 voor de test