top of page
Kinderpsycholoog Schoten

Relatietherapeut i.o.

Myriam Wens

Opleidingen

  • Master in de klinische psychologie
    Partner-, Relatie- en Systeemtherapeut io.

  • ACT: Acceptance & Commitment therapy

  • Therapeutisch werken met kinderen en boosheid

Relaties en partners veranderen en evolueren en dat is maar goed ook. Maar soms blijkt een verandering zo ingrijpend, lukt praten nog moeilijk, is er een ander of lijkt de ander zo veranderd dat één van jullie of jullie beiden het gevoel hebben dat jullie relatie vastloopt of niet langer meer beantwoordt aan jullie behoeftes, verlangens en verwachtingen. Relatietherapie kan dan mogelijks de nodige ondersteuning en hulp bieden.

handen vasthouden

Traject opstarten

Kinder en jeugdpsychologie

We starten met een intakegesprek waarbij we jullie zorgen in kaart brengen, bekijken wat wel nog goed loopt en wat jullie van begeleiding verwachten. Nadien plannen we dan de begeleiding verder in.

Hoe ga ik te werk?

Kinder en jeugdpsychologie

Wanneer we samen een traject starten, kan dit er steeds heel verschillend uitzien en vind ik het belangrijk dat we tot een gezamenlijk plan komen.

 

Relatietherapie waar koppels hun onzekerheden en twijfels kunnen delen over hoe ze op een andere manier kunnen omgaan met hun gedrag en de emoties van binnen de relatie. Tijdens de therapie creëren we de ruimte om over deze gevoelens te

praten, zoeken we naar manieren hoe jullie als koppel  beter kunnen begrijpen en gaan we aan de slag met concrete handvaten.

bottom of page