top of page
_edited.jpg
Concevoir-pour-motiver_web-346x280.png

Klinisch psycholoog

Stefanie De Winter

Opleidingen

  • Master of Science in de klinische psychologie – optie volwassenen/gedragstherapie (Universiteit Gent)

  • Postacademische vorming in de klinische neuropsychologie (Katholieke Universiteit Leuven)

  • Specifieke lerarenopleiding

  • Erkend door Psychologencommissie: 852131114

Wie ik ben?

Ik ben gediplomeerd klinisch psycholoog en neuropsychologe in opleiding. Ik ben gespecialiseerd in het werken met volwassenen en werk samen met jou rond stress, burnout, veerkracht, hsp, hoogbegaafdheid, depressie, angst, verlies en rouw, traumaverwerking, laag zelfbeeld, assertiviteitsproblemen, slaapproblemen, Levensvragen, ...

Momenteel volg ik nog een aanvullende opleiding tot klinisch neuropsycholoog. Dat is een specialisatie in de psychologie die zich bezig houdt met de functies van de hersenen, en hoe die in verband staan met gedrag. Een neuropsycholoog onderzoekt deze functies en eventuele problemen, en kan tips geven over hoe iemand daarmee kan omgaan, en over mogelijke behandelingen. 

Bloemen in glazen pot
Kinderpsychologie Schoten

WAT IK KAN 

Samen gaan wij op zoek naar wat jou kan helpen, wat jij nodig hebt om weer vat te krijgen op het leven dat soms chaotisch kan aanvoelen. Vaak ben je in staat om zelf met de uitdagingen van het leven om te gaan, maar soms lukt dat even niet. Een goed gesprek met een vertrouwd familielid, vriend of collega kan helpen, maar soms is er meer nodig om je weer beter in je vel te voelen. Dat traject is voor iedereen anders. Heb je nood aan ondersteuning, begeleiding of soms gewoon een luisterend oor? Dan kan een bezoek aan de psycholoog helpend zijn.

Iedereen heeft recht op, en soms nood aan, een individuele begeleiding. Ik wil je helpen om jezelf te helpen. “Leer iemand met dorst om zelf water te vinden, en hij zal nooit meer dorst hebben.”

Jeugdpsycholoog

Een eerste gesprek

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek probeer ik een beeld te krijgen van jouw hulpvraag, bezorgdheden, sterktes en verwachtingen.

We kijken samen of ik iets voor je kan betekenen. Belangrijk hierbij is dat er een klik is, en dat je je veilig voelt. Het uiteindelijke doel is jou de tools te geven die je nodig hebt om nadien zelf voort te kunnen.  

Kinder en jeugdpsychologie

TARIEVEN

Zowel de intakegesprekken als de individuele begeleidingen duren ca. 50 minuten en bedragen 65,00 euro per sessie.

 

Je kan ofwel cash, ofwel met de Bancontact- of Payconiq app betalen.

Sommige mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling. Informeer hiervoor bij je mutualiteit.

Tijdens het eerste gesprek reken we een toeslag van 10 euro aan voor de aanmaak van het digitaal dossier.

Kinesitherapie
Psychologe antwerpen brasschaat schilde deurne
50 minuten
Geen plaats bij Stefanie? Kijk dan zeker ook eens bij Julie
Psycholoog terugbetaling
bottom of page