top of page
Sylvie 4.jpg
Sylvie 2.jpg

Auti-coaching

Sylvie Caenen

Opleidingen

  • Bachelor orthopedagogie (2016)

  • Bachelor-na-bachelor autismespectrumstoornissen: een orthopedagogisch perspectief (2021)

  • Gecertificeerde Brain Blocks gebruiker (2022)

  • Permanente bijscholing: opleidingen, lezingen en cursussen over autisme

  • Meer dan 5 jaar relevante ervaring binnen de VAPH-sector (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) als mobiel begeleider voor jongvolwassenen met (een vermoeden van) autisme, gedrags- en emotionele stoornissen en/of een licht verstandelijke beperking

Aanbod

Hoi! Mijn naam is Sylvie en ik help jou en de mensen rondom je graag verder met jullie vragen rond autisme. Als auticoach richt ik me op jongvolwassenen en hun netwerk met (een vermoeden van) autisme. Ook jongeren met een licht verstandelijke beperking zijn welkom. 

Tarwe veld

AANPAK

Loopbaanbegeleiding Schoten
  • Tijdens ons eerste gesprek maken we kennis en stel ik je vragen om jou beter te leren kennen. We gaan samen op zoek naar hoe ik jou het beste kan ondersteunen. Enkele voorbeelden van thema’s die aan bod kunnen komen tijdens jouw coachingstraject: invulling van vrije tijd, relaties & vriendschappen, omgaan met stress, op zoek naar werk, vragen binnen de gezinscontext, … kortom waar JIJ nood aan hebt! 

  • Ken je iemand in je omgeving met autisme en heb je nood aan bruikbare tips en omkadering? Ook dan is auticoaching iets voor jou! Ik kan je ondersteunen in het leren omgaan en begrijpen van de diagnose. Daarnaast kunnen we inzoomen op specifieke situaties, zodat je tips op maat krijgt. 

TARIEVEN

Lifecoach schoten

Het kennismakingsgesprek en de eventueel daaropvolgende coachingsgesprekken duren ongeveer 50 minuten en bedragen €60,00 per sessie. Je kan cash, met de bankkaart of met Payconiq betalen. 

 

Gesprekken vinden plaats in de praktijk. Bij aankomst mag je plaatsnemen in de wachtzaal, daar kom ik je ophalen.  Coaching op verplaatsing (bijvoorbeeld: op school, op het werk,…) is ook mogelijk, na onderling overleg en aan een meerprijs. 

Heb je twijfels? We bekijken samen de mogelijkheden tijdens het kennismakingsgesprek. Ik ben bereikbaar via mail, telefoon of Whatsapp. Binnen de 48u kan je een reactie van mij verwachten.  

bottom of page